O NAMA

Tvrtka BIJELI DOM d.o.o. osnovana je 1997. godine sa sjedištem u Splitu i od samog osnivanja smo vodeća specijalizirana tvrtka koja se bavi projektiranjem, proizvodnjom i prodajom konstrukcije bijeli strop na području cijele Hrvatske i u inozemstvu.

Individualnim pristupom svakom klijentu dajemo najekonomičnija, optimalna rješenja kako za jednostavne konstrukcije, tako i za najsloženije, te konstrukcije koje izlaze iz svih uobičajenih okvira. U vrlo kratkom roku možemo ponuditi rješenje za svaku Vašu međukatnu i krovnu konstrukciju, te stubište.

Od nas ćete uvijek dobiti izbalansirano rješenje koje će voditi računa o težini, nosivosti, laganoj ugradnji i ukupnoj cijeni Vaše ugrađene konstrukcije. Svako odstupanje od takvog pristupa išlo bi u korist jedne od karakteristika što u konačnici ne bi bilo optimalno rješenje kakvo nudi bijeli strop, već surogat neke već poznate konstrukcije.

Tvrtka BIJELI DOM d.o.o. prepoznatljiva je po svojoj jedinstvenoj i kompletnoj usluzi. Pratimo Vas i kroz sve faze ugradnje Vašeg bijelog stropa, tako da u svakom trenutku možete dobiti savjet, a po potrebi i terensku podršku naših iskusnih stručnjaka.

Također  Vam možemo ponuditi i izradu Projekta konstrukcije objekta, te nadzor nad izvođenjem građevinskih radova na Vašem objektu bez obzira na materijal od kojeg se gradi.

Osim bijelog stropa kod nas možete kupiti i proizvode iz YTONG asortimana.

Cilj nam je da zajednički osiguramo najbolja rješenja vodeći pritom računa o uštedi energije i zadovoljenju visokih ekoloških standarda.

Scroll to top