o nama

o nama

Tvrtka BIJELI DOM d.o.o. osnovana je 1997. godine sa sjedištem u Splitu i od samog osnivanja smo vodeća specijalizirana tvrtka koja se bavi projektiranjem, proizvodnjom i prodajom konstrukcije bijeli strop na području cijele Hrvatske i u inozemstvu.

Individualnim pristupom svakom klijentu dajemo najekonomičnija, optimalna rješenja kako za jednostavne konstrukcije, tako i za najsloženije, te konstrukcije koje izlaze iz svih uobičajenih okvira.U vrlo kratkom roku možemo ponuditi rješenje za svaku Vašu međukatnu i krovnu konstrukciju, te stubište.

Od nas ćete uvijek dobiti izbalansirano rješenje koje će voditi računa o težini, nosivosti, laganoj ugradnji i ukupnoj cijeni Vaše ugrađene konstrukcije. Svako odstupanje od takvog pristupa išlo bi u korist jedne od karakteristika što u konačnici ne bi bilo optimalno rješenje kakvo nudi bijeli strop, već surogat neke već poznate konstrukcije.

Tvrtka BIJELI DOM d.o.o. prepoznatljiva je po svojoj jedinstvenoj i kompletnoj usluzi. Pratimo Vas i kroz sve faze ugradnje Vašeg bijelog stropa, tako da u svakom trenutku možete dobiti savjet, a po potrebi i terensku podršku naših iskusnih stručnjaka. 
 
Osim bijelog stropa kod nas možete kupiti i proizvode iz YTONG asortimana.
 
Cilj nam je da zajednički osiguramo najbolja rješenja vodeći pritom računa o uštedi energije i zadovoljenju visokih ekoloških standarda.
 
 

 
Novina u poslovanju tvrtke je da Vam možemo ponuditi i izradu građevinskih projekata (statike i fizike zgrade), te nadzor nad izvođenjem građevinskih radova na Vašem objektu bez obzira na materijal od kojeg se gradi.

 

Nove stranice!

23.03.2012.
Bijeli Dom d.o.o. ima nove web stranice! Ovdje možete pratiti objekte koje pomažemo sagraditi, te novosti…